ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Από την σημερινή μας επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας όπου ήταν ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα της αρχαιότητας , το ιερό της Δήμητρας και της κόρης της Περσεφόνης, όπου αναπτύχθηκε η λατρεία τους , και γίνονταν οι τελετές των Ελευσινίων Μυστηρίων. Την ξενάγηση έκανε ο Dr. Μιχάλης Ηλιάκης αρχαιολόγος -ιστορικός, διπλωματούχος ξεναγός. Μετά επισκεφτήκαμε το μουσείο Ελευσίνας που βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Κατά το μεσημεράκι ξεκουραστήκαμε και γευματίσαμε σε ψαροταβέρνα στην Πάχη. Επιστρέψαμε ευχαριστημένοι και ξεκούραστοι στην Αθήνα νωρίς το απόγευμα!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η επίσκεψή μας στο υπέροχο μουσείο της Θήβας και στην όμορφη Λιβαδειά την Κυριακή 7 Απριλίου μας άφησε τις καλλίτερες αναμνήσεις. Η ξενάγηση με δύο θαυμάσιους αρχαιολόγους-ξεναγούς, που είχε κανονίσει ο σύλλογός μας προκειμένου λόγω μεγάλης συμμετοχής, να ευχαριστηθούμε και να ακούμε όλοι καλά ήταν εκπληκτική! Όσο για την γενική οργάνωση της εκδρομής την οποία είχε αναλάβει η γιατρός μας και μέλος Δ.Σ κ. Μελπομένη Πέτρου, άψογη! Περάσαμε υπέροχα! Συναντηθήκαμε μετά από καιρό με τους αγαπημένους φίλους και μέλη του Συλλόγου μας όλο ενθουσιασμό!!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Κυριακή 11Φεβρουαρίου 2024

Με τα μέλη και τους καλούς μας φίλους, του Συλλόγου των Φίλων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, με αντιπροσώπους από τους αξιοσέβαστους Μεγαλοσχολίτες , παρούσα την τ. Σχολάρχη κ. Βικτορία Λαιμοπούλου μετά του συζύγου της , αντιπροσώπους από την ομάδα Ρωμηών Πράξεις, πολλούς εκλεκτούς φίλους μαζί και η κ. Δαφνούλα Χαρίση-Μπίλια πρόεδρος ΔΣ. του Δήμου Γλυφάδας , τον κ. Στάθη Αρβανίτη από την εφημερίδα «ο Πολίτης » ειδωθήκαμε, κόψαμε την Βασιλόπιττά μας , και κατόπιν ακολούθησε Γεν. Συνέλευση κ εκλογές. Το «φλουρί» της Πίτας το οποίο ήταν επιταγή από το ταξιδιωτικό γραφείο” Μάργαρης ” αξίας 200 ευρώ το κέρδισε φίλος του συλλόγου μας. Αφού ευχηθήκαμε να είμαστε όλοι καλά με υγεία και δύναμη αποχωρήσαμε από τον ωραίο χώρο του Divani Acropolis που χαρήκαμε τόσο την άψογη περιποίηση από το προσωπικό του! Και του χρόνου φίλοι μου!

Όλες οι αντιδράσεις:67Elisavet Haritonidou Kovi, Sofia Papadimitriou και 65 ακόμη

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2024