Εκδηλώσεις 2005 – 07

4

28  Νοεμβρίου  2007 συναυλία στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, υπό την διεύθυνση του κ. Λευτέρη Καλκάνη και τη συμμετοχή των τραγουδιστών κ. Γλυκερίας,  κ. Βασίλη Λέκκα και κ. Χαράς Καλαντζίδου.

 

3

28η Μαϊου 2007 αφιέρωμα στην ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη, με τίτλο «ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ» στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως ακούστηκε μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη από τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και Γιώργο Κουρουπό.  Πιάνο  κ. Γιώργος Κουρουπός, Τραγούδι  κ. Σπύρος Σακκάς και απαγγελία  κα. Ιουλίτα Ηλιοπούλου.

 

Ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης απευθύνει χαιρετισμό

Ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης απευθύνει χαιρετισμό

2

29 Νοεμβρίου 2006 διάλεξη του βυζαντινολόγου, Δρ. Σταύρου Ι. Αρβανιτόπουλου, με θέμα: «Ο εσωτερικός διάκοσμος της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών.

Μετά το πέρας της διαλέξεως ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια από χορωδία παραδοσιακής μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Σιδερή.

 

1

15 Νοεμβρίου 2005 Συναυλία της Συμφωνικής Μπάντας Νέων Φίλιππος Νάκας,υπό την  διεύθυνση του κ. Ευστάθιου Κιοσόγλου, στο Θέατρο Κολλεγίου Pierce, της Αγίας Παρασκευής,

Ομιλητής ο κ.Νικόλαος Μαυράκης, Διευθυντής της Σχολής.